Til toppen

UT I HAGEN
Det er tid for å flytte utendørs og kose seg i hagen! Hos Festival as får du et stort utvalg av varer til vår og sommer, for både inne- og utendørs bruk. Vi har her satt sammen et forslag til en kolleksjon med den frodige hagen og hagekos som tema. Materialene og fargene er selvfølgelig inspirert av naturen selv. Ut i hagen og la deg inspirere!

KLIKK HER for å se hele kolleksjonen

 

SOMMERLIG INTERIØR
Hos Festival as får du et stort utvalg av varer til vår og sommer, for både inne- og utendørs bruk. Vi har satt sammen et forslag til en sommerlig og frisk kolleksjon for deg med rosa, grønne og naturlige fargetoner. Sommerlig interiør i fokus - la deg inspirere!

KLIKK HER for å se hele kolleksjonen

 

UT PÅ TERRASSEN
Det er tid for å flytte ut på terrassen! Hos Festival as får du et stort utvalg av varer til vår og sommer, for både inne- og utendørs bruk. Vi har satt sammen et forslag til en klassisk vårlig kolleksjon for deg i beige, blått og naturens egne fargetoner. Ut på terrassen og la deg inspirere!

KLIKK HER for å se hele kolleksjonen

 

HYTTA PÅ FJELLET
Hos Festival as får du et stort utvalg av varer til vår og sommer, for både inne- og utendørs bruk. Vi har satt sammen et forslag til en vårlig kolleksjon med inspirasjon for hytta på fjellet. Naturens egne fargetoner og elementer som trær, kongler, blader og skinn er selvfølgelig en
inspirasjonskilde her. La deg inspirere!

KLIKK HER for å se hele kolleksjonen

 

MARITIM BLÅ
Interiør i maritim blå og hvit er en klassisk stil som mange liker. Hos Festival as får du et utvalg av varer til vår og sommer i denne populære stilen, for både inne- og utendørs bruk. Vi har satt sammen et forslag til en klassisk kolleksjon for deg i beige, blått og hvitt, med blanke og naturlige innslag. "Maritim blå" - la deg inspirere!

KLIKK HER for å se hele kolleksjonen

 

PÅSKESTEMNING
Hos Festival as får du et stort utvalg av varer til våren, for både inne- og utendørs bruk.  Vi har satt sammen et forslag til en kolleksjon med både vår- og påskestemning for deg her. La deg inspirere!

KLIKK HER for å se hele kolleksjonen

 

BLÅ HORISONT
Tenk deg en stille og varm sommerdag og alt du ser er en blå horisont! Hav og himmel går i ett. Hos Festival as får du et utvalg av varer som understeker denne følelsen. "Blå horisont" har vi kalt stilen. Både materialet og fargene er duse, rolige og behagelige. Ta turen ut og la deg inspirere!

KLIKK HER for å se hele kolleksjonen

 

ORIENTAL PEONRØD
Hos Festival as får du et stort utvalg av varer til vår og sommer, for både inne- og utendørs bruk. Her har vi satt sammen et forslag til en kolleksjon for deg  som blir inspirert av den orientalske stilen og dens elementer og fargetoner, men med et vårlig preg. "Oriental peonrød" - la deg inspirere!

KLIKK HER for å se hele kolleksjonen