Til toppen
Sorter etter: Anbefalte
85-9515

Kullgrill Napoleon NK-22CK-C PRO m/vogn

Mange grillentusiaster foretrekker å lage mat på kull, det opprinnelige infrarøde grillbrennstoffet. Napoleons PRO Kettle grill er kompakt for å spare plass, men stor nok til å grille til mange. Grill, stek og røyk med letthet. Grillristen er hengslet for enklere tilgang når man fyller kull eller legger til røkeflis. Grillristen kan justeres i 3 ulike nivåer for økt varmekontroll. Napoleons PRO Air Controll gir mer effektiv luftblanding, forhindrer vann å komme inn i grillen og fungerer som en stor askesamler. Lokket er hengslet i siden for å gi en enkel og sikker betjening av grillarealet. Håndtakene har varmeskjold. Å grille som en profesjonell med kull har aldri vært enklere. Grillinnsatsen kan snus i vognen for valgfritt venstre/ høyre sidebord. 38,6 kg.
85-9516

Kullgrill Napoleon Ø:57 cm 4 ben

Kettle kullgrill fra Napoleon er den originale infrarøde grillingen. Denne grillen er lett og mobil og kan enkelt fraktes med og gir deg restaurantkvalitet der du måtte ønske. Den er lett og solid og har robuste hjul som ruller lett på både gress og grus. Om du er amatør eller profesjonell når det kommer til grilling, har matlaging på kull alltid hatt en spesiell betydning. Vekt 25 kg.
85-9517

Kullgrill Napoleon 22K PRO m/ben

Mange grillentusiaster foretrekker å lage mat på kull, det opprinnelige infrarøde grillbrennstoffet. Napoleons PRO Kettle grill er kompakt for å spare plass, men stor nok til å grille til mange. Grill, stek og røyk med letthet. Grillristen er hengslet for enklere tilgang når man fyller kull eller legger til røkeflis. Grillristen kan justeres i 3 ulike nivåer for økt varmekontroll. Napoleons PRO Air Controll gir mer effektiv luftblanding, forhindrer vann å komme inn i grillen og fungerer som en stor askesamler. Lokket er hengslet i siden for å gi en enkel og sikker betjening av grillarealet. Håndtakene har varmeskjold. Å grille som en profesjonell med kull har aldri vært enklere. 25 kg.
85-9518

Røkeovn Apollo 300 Napoleon

Uansett om du er en entusiastisk nybegynner eller en erfaren grillmester, er ingen grillreportoar komplett uten Napoleon Apollo™ kullgrill og vannrøyker. De tre lagdelte kammerene gjør det enkelt og forvandle den fra en komplett røykeovn til en liten kullgrill på et øyeblikk. Røyken sirkuleres rundt maten og gir en delikat røyksmak til kjøtt, oster og alt annet du kunne tenke deg å røyke. Avtagbar askebeholder i stål, Grillrist med hengsler. ACCU-PROBE temperaturmåler. 2 x Ventiler for god temperaturkontroll. Solid håndtak, 5 kroker medfølger for oppheng av fisk/kjøtt. Kan også brukes som vanlig kullgrill. 50x50x120 cm Ø 48 cm grillflate, 22,5 kg.
422111

Kullgrill PRO 605 Rustfritt stål Napoleon

Vi tok tradisjonell kullgrilling til nye høyder da vi kombinerte stabiliteten og egenskapene til våre gassgriller og satt dem inn i vår Charcoal Professional Grill. Slitesterk og vakker rustfritt stålkonstruksjon gjør denne kullgrillen ideell. Grill opptil 32 hamburgere på en gang for å mate dine sultne venner ved hjelp av det 84x45 cm store grillområdet. Du kan legge på kull underveis gjennom frontdekselet. Den justerbare kullsengen og skyveventilene gjør varmehåndtering til en lek. Senk kullsengen for lett steking, eller løft opp for høy varmegrilling. WAVE grillrist i porselensemaljert støpejern.