Til toppen

Kullgrill

Enten du er amatør eller proff når det kommer til grilling, har matlaging på kull alltid hatt en stor appell. Napoleons utvalg av kullgriller har en modell som passer alle krav, fra den fristende, ekstra store Charcoal Professional-modellen i rustfritt stål til den høyt elskede Kettle grill-serien med sine sofistikerte detaljer.

Sorter etter: Anbefalte
4221217

Kullgrill Napoleon Ø:47 cm 4 ben

Napoleons kompakte og smidige kullgrill er en kullgrill som er ideell for alle trekullentusiaster. Med værbestandige hjul kan denne grillen anbefales. Grill og stek, eller røyk ved å legge til favorittsponene og -bitene dine til det br ... se mer.
85-9515

Kullgrill Napoleon NK-22CK-C PRO m/vogn

Mange grillentusiaster foretrekker å lage mat på kull, det opprinnelige infrarøde grillbrennstoffet. Napoleons PRO Kettle grill er kompakt for å spare plass, men stor nok til å grille til mange. Grill, stek og røyk med letthet. Grillristen er hengslet for enklere tilgang når man fyller kull eller legger til røkeflis. Grillristen kan justeres i 3 ulike nivåer for økt varmekontroll. Napoleons PRO Air Controll gir effektiv luftgjennomstrømning og fungerer som en stor askesamler. Lokket er hengslet i siden for å gi en enkel og sikker betjening av grillarealet. Håndtakene har varmeskjold. Å grille som en profesjonell med kull har aldri vært enklere. Grillinnsatsen kan snus i vognen for valgfritt venstre/ høyre sidebord. 38,6 kg.
85-9517

Kullgrill Napoleon Pro Ø:57 cm 4 ben

Mange grillentusiaster foretrekker å lage mat på kull, det opprinnelige infrarøde grillbrennstoffet. Napoleons PRO Kettle grill er kompakt for å spare plass, men stor nok til å grille til mange. Grill, stek og røyk med letthet. Grillristen er hengslet for enklere tilgang når man fyller kull eller legger til røkeflis. Grillristen kan justeres i 3 ulike nivåer for økt varmekontroll. Napoleons PRO Air Controll gir mer effektiv luftblanding, forhindrer vann å komme inn i grillen og fungerer som en stor askesamler. Lokket er hengslet i siden for å gi en enkel og sikker betjening av grillarealet. Håndtakene har varmeskjold. Å grille som en profesjonell med kull har aldri vært enklere. 25 kg.
85-9516

Kullgrill Napoleon Ø:57 cm 4 ben

Kettle kullgrill fra Napoleon er den originale infrarøde grillingen. Denne grillen er lett og mobil og kan enkelt fraktes med og gir deg restaurantkvalitet der du måtte ønske. Den er lett og solid og har robuste hjul som ruller lett på både gress og grus. Om du er amatør eller profesjonell når det kommer til grilling, har matlaging på kull alltid hatt en spesiell betydning.
85-9518

Røkeovn Apollo 300 Napoleon

All-in-One Apollo® 300 Smoker og kullgrill kan brukes til røyking, eller som vanlig kullgrill med lokk. Hvert grillkammer har en grillrist på 48 cm i diameter. Grilllokket har integrert stang og kroker til å henge fisk, ribbe eller pølser. Flere ventiler gir utmerket temperaturkontroll og ACCU-PROBE innebygd termometer i lokket gjør det enkelt å sjekke temperaturen. Spesiallagede hull i hver grillkammer gir muligheten for å bruke ekstra termometer. Hengslede dører letter tilgangen til vannpannen og kullet. Sidehåndtak gjør det enkelt å bære grillen dit du trenger den, akkurat nå! 50x50x120 cm Ø 48 cm grillflate, 22,5 kg.
422111

Kullgrill PRO 605 Rustfritt stål Napoleon

Tradisjonell kullgrilling blir tatt til nye høyder med den store Charcoal Professional! Napoleon® PRO605 kullgrill lever opp til navnet sitt med sin eleganse og funksjoner: store sidebord med kroker - selvfølgelig alt laget av rustfritt stål - gjør grillforberedelsene enda mer bedre. Høydejusterbar kullrist i tre høyder og en bakbrenner som sikrer saftige retter fra rotisseriet gir den perfekte varmen under det plassbesparende LIFT EASE ™ lokket med innebygget ACCU PROBE ™ termometer. Frontluken gjør det enkelt å fylle på kull.