Til toppen

Grillredskap Napoleon

Sorter etter:
4221231

Salt-/pepperkvernsett sort hvit Napoleon

Disse Napoleon®-kvernene er utstyrt med en slitesterk keramisk slipemekanisme, og både innvendig og eksteriør er av spesielt høy kvalitet. Settet inneholder en hvit og en svart kvern. Begge kan brukes til både salt og pepper. Mål per m ... se mer.
4221218

Pizzakutter Napoleon

Napoleon® pizzakniv for uanstrengt skjæring av pizza og tarte flambée. Også ideell for å hakke urter og annet krydder.
4221254

Grillsett frokost 6 deler Napoleon

Bruk grillen til å grille gourmetfrokost, ikke bare herlige middager. Napoleon frokostsett inneholder fire eggringer, en stekespade og en hakker-skrape for terning og skraping av rister og planchas. Eggringene har foldbare håndtak fo ... se mer.
4221250

Grillhanske i lær Napoleon

Enten det er et rotisseriespyd eller en støpejernsplate du skal betjene. Takket være Napoleon® grillhanskene i ekte skinn, er hendene dine effektivt beskyttet mot varmen.
422054

Grilltang 38 cm stål Napoleon

Napoleon® PRO grilltang i rustfritt stål med praktisk EASY LOCKING låsemekanisme og øye for oppheng.
422069

Grillforkle sort bomull Napoleon

Napoleon® bomullsforkle med to spaltelommer foran og justerbare knyter. For henne og ham.
422011

Grillhanske m/silikongrep Napoleon

Disse varmebestandige Napoleon® grillhanskene kan brukes på begge sider og er derfor egnet for høyre og venstre hånd. Med sklisikre stilige striper for et sikkert grep.
422182

Løftekrok for støpejernslokk Napoleon

Napoleon® Dutch ovnslokkløfter er laget av en solid stålkonstruksjon. Dette gjør det enkelt å løfte lokket på varme gryter og panner og beskytter hendene mot varmen - slik at du alltid kan ta en titt på den deilige maten din. Det stålb ... se mer.
422084

Termometer Accuprobe Napoleon

Å grille den perfekte biffen eller steken ble akkurat enklere med Napoleon® ACCU-PROBE™ Bluetooth-termometer. Termometeret fungerer med iPhone og Android-telefoner og gir signal når maten har nådd perfekt temperatur. Det magnetiske fes ... se mer.