Til toppen

Her får du en oversikt over aktuelle kataloger fra Festival AS. Bla i våre kataloger og la deg inspirere!
 

 

 

INSPIRASJON - Hage

Våren kommer og vi begynner å glede oss til å komme ut av hus og kose oss i uterom og hage. Selvsagt trenger man noen greie plasser å sitte, noen potter å plante i og masse annet for å få den koselige stemingen rundt seg i uterommet.

Bla i vår inspirasjonskatalog så du finner inspirasjon til å gå våren i møte.

 

Produktene i katalogen finner du her: UTEMILJØ

 

 

NAPOLEON - Grill og tilbehør 

Siden 1976 har navnet Napoleon® blitt synonymt med kvalitet, banebrytende design og lang levetid. Vi blander over 40 års produktskunnskap, materialer av høy kvalitet og ekte håndverk for å lage produkter som inspirerer til ekte grillglede. Som familiedrevet virksomhet støtter vi produktene våre med noen av de mest konkurransedyktige garantiene i bransjen, samt eksepsjonell kundeservice gjennom vårt nettverk av håndplukkede forhandlere.

En klassisk grillkveld med gode venner eller en saftig biff til middag? En smakfull munnfull mellom måltidene - kanskje baconsurrede dadler? Desserter er også en annen mulighet. Bare du kan bestemme hva du vil lage på din nye Napoleon® gassgrill!
Vi håper du vil like å bla gjennom katalogen vår. Hele vårt sortiment finner du på www.napoleongrills.no

Produktene i katalogen finner du her i nettbutikken: NAPOLEON

 

 

Bær, safting og sylting - sortiment

Prosessen med å lage egen saft eller syltetøy er en opplevelse i seg selv, og det smaker ekstra godt når man vet at man har stått for hele prosessen fra plukking til ferdig produkt.

Se vår fine presentasjon av sortimentet i katalog.

 

Produktene i katalogen finner du her: BÆR, SAFTING & SYLTING

 

PIZZA - by Festival

Hemmeligheten for en perfekt stekt pizza er en god pizzadeig, gode ingredienser og steking på riktig temperatur. Ved bruk av pizzaovn stekes pizzaen med intens varme på hele 500 grader som gir lav steketid og den ettertraktede sprø skorpen, Våre pizzasteiner kan også brukes på vanlig grill for litt av den samme effekten.

 

INSPIRASJON Julegleder - Vi koser oss hjemme

Julen er tid for kos og hyggelige samlinger. I de norske hjem blir vi mer og mer opptatt av å ha det fint rundt oss. Vi skal gjerne ha litt ekstra til jul. Noen av oss sverger til gamle tradisjoner der nisser, tusser og troll er en
selvfølge når det skal dekoreres til jul. Andre ønsker det mer stilrene og enkle utrykket når julehjemmet skal pyntes.

Hos oss i Festival kan du velge mellom det tradisjonelle eller det moderne. Vi gjør et grundig arbeid i forhold til trender og tendenser for å gi våre samarbeidspartnere det kundene helst vil ha. I den tradisjonelle retningen har vi mange fine nisser og figurer. Flotte julekuler i mange farger og dekor. I den nordiske retningen har vi mye fint som understreker det enkle og det elegante. Gull og glitter hører med når vi skal pynte vårt julehus til årets største høytid.

Avtal gjerne tid for et besøk i vårt showroom for å se nærmere på produktene våre.
GOD JUL!

Vi har en egen meny i nettbutikken for sesongen: JUL

 

INSPIRASJON - Høst / Vinter

De fire nøkkelfargene til AW 23/24 forteller om en sesong hvor vi virkelig får startet livet på nytt. Etter de siste årene i skyggen av pandemien, er det nå på tide å ta tilbake kontrollen – å redefinere og styre vår eksistens og tilstedeværelse med realisme som et anker. 

Fargepaletten setter kursen for fremtiden med energi, optimisme og fart som seiler, og lenger fram venter et liv med tanke på noe bedre, enklere, raskere, lettere og grønnere. Vi i Festival AS har valgt å fokusere på “Port Royale“ med sin dype høsttone, i samspill med det grønne og frodige,

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

 

 

 

 

INSPIRASJON - Vår / Sommer

Bla i den nye katalogen vår for nyheter og inspirasjon blant våre flotte vårlige varer. Denne våren preges interiøret fortsatt av basisfarger som svart, hvit og beige.

​​​​​Vi nordmenn er opptatt av tidløse produkter og lunhet og varme i interiøret er viktigere enn noen gang. Naturmaterialer, tre og rotting spiller en viktig rolle og kan med enkelhet kombineres med trendy produkter og farger.

Noen av produktene i katalogen finner du her: Interiør, Tekstil, Kjøkken, Møbler og Gavesett