Til toppen
Her får du en kronologisk oversikt over katalogene fra Festival AS som er produsert de siste årene. Bla i våre kataloger og la deg inspirere!
2021

 

INSPIRASJON - Vår/Sommer 2021

Høstens interiørtrender består av middels lyse trenyanser og rottingflette på en ny frisk måte. Kombinasjoner av produkter og bakgrunner av samme nyanse gir en behagelig sammensmeltning. Sammen med innslag av gull, gyldne toner og sorte elementer får vi dybde og kontrast i interiørbildet.

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

NAPOLEON - Grill og tilbehør 2021

Siden 1976 har navnet Napoleon® blitt synonymt med kvalitet, banebrytende design og lang levetid. Vi blander over 40 års produksjonskunnskap, materialer av høy kvalitet og ekte håndverk for å lage produkter som inspirerer til ekte grillglede.

Årets nyhet for 2021 er de lekre grillene i Phantom-serien med helt matt sort finish. Absolutt noe å snu seg etter! Her er modellene Phantom PRO285X, Phantom RSE425 og Phantom P500. Det har også kommet mange spennende tilbehørsprodukter til sesong 2021. 

Vi håper du vil like å bla gjennom katalogen vår. Hele vårt sortiment finner du på www.napoleongrills.no

Produktene i katalogen finner du her i nettbutikken: NAPOLEON

 
2020

 

INSPIRASJON - Høst/Vinter 2020/2021

Høstens interiørtrender består av middels lyse trenyanser og rottingflette på en ny frisk måte. Kombinasjoner av produkter og bakgrunner av samme nyanse gir en behagelig sammensmeltning. Sammen med innslag av gull, gyldne toner og sorte elementer får vi dybde og kontrast i interiørbildet.

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

 

INSPIRASJON - Jul 2020

Julen er tid for kos og hyggelige samlinger. I de norske hjem blir vi mer og mer opptatt av å ha det fint rundt oss. Vi skal gjerne ha litt ekstra til jul. Noen av oss sverger til gamle tradisjoner der nisser, tusser og troll er en selvfølge når det skal dekoreres til jul.  Andre ønsker det mer stilrene og enkle utrykket når julehjemmet skal pyntes.

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: JUL

 

GAVE OG INTERIØR - Vår/Sommer 2020

Forbrukeren får igjen troen på fremtiden. Det resulterer i at vi setter det gode liv i høysetet. Vi ønsker å bli assosisert med ting som gir oss reell verdi. Vi ønsker å ta vare på oss selv og på kloden vi lever på. Vi ønsker stadig et bedre liv, men ikke på bekostning av fellesskap, samfunn og miljø. Forbrukere har meget høye forventninger til både seg selv, til andre og det de velger å bruke penger og tid på. Det skal være noe særskilt, unikt eller enestående. De to viktigste stikkord for sesongen er IDENTITET OG BÆREDYKTIGHET.
Se i vår flotte inspirasjonskatalog og la deg inspirere av våre tema Spirituell sjelefred, Modige følelser og Grønne tanker.

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

 

HAGE inspirasjon 2020

Avstand mellom inne- og uterom blir mindre. Drømmen om et koselig utemiljø i ly for vær og vind er stor hos mange. Mye tyder på at vi tilbringer mye mer tid utendørs, og da investeres det også mer i utemiljøet. Forbrukeren får igjen troen på fremtiden. Det resulterer i at vi setter det gode liv i høysetet. Vi ønsker å bli assosisert med ting som gir oss reell verdi. Se i vår flotte inspirasjonskatalog med hagemøbler og potter for kommende sesong! Katalogen presenterer et utvalg av våre produkter for hage- og utemiljø. Vi har i tillegg et stort utvalg av tekstiler og dekor til utemiljøet, samt flotte kvalitetsgriller fra merkevaren Napoleon.

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: HAGE

 

 

2019
 

 

GAVE OG INTERIØR - Høst/Vinter 2019/2020

Forbrukeren får igjen troen på fremtiden. Det resulterer i at vi setter det gode liv i høysetet. Vi ønsker å bli assosiert med ting som gir oss reell verdi. Vi ønsker å ta vare på oss selv og på kloden vi lever på. Vi ønsker stadig et bedre liv, men ikke på bekostning av fellesskap, samfunn og miljø. Forbrukere har meget høye forventninger til både seg selv, til andre og det de velger å bruke penger og tid på. Det skal mer til. Det skal være noe særskilt, unikt eller enestående. 
La deg inspirere i sesongens katalog og les mer om høste og vinterens trender og fargekart. 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

 

 

 

2018

 

GAVE OG INTERIØR - Høst/Vinter 2018/2019

Det behagelige liv preget av ro, harmoni og velvære preger også høst- og vintersesongen for 2018.
Vi ønsker å finne inspirasjon i de landlige og naturlige fargene. Fargene får en rolig og rustikk dimensjon med forbindelse til jordens historikk.
Produktene skal gjenspeile bærekraft. Stilen blir mer sofistikert og voluminøs. ​​​​Dette kan samtidig kombineres med det enkle og lette for å skape spennende kontraster. Romantiske detaljer vil sakte men sikkert vende tilbake til interiøret.

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

 

GAVE OG INTERIØR - Vår/sommer 2018

Harmoni, ro, velvære og nytelse er stikkord for våren 2018. Trendfarger drevet av pastellfarger er mainstream. I sommer 2018 vil vi oppleve at 
pastellfargen får en rustikk dimensjon. Fargene utvikler seg fra det pene grafiske til det landlige og naturlige. Romantikken er på vei tilbake.
​​​​​​
Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

 

GAVE OG INTERIØR - Julen 2018

Julen er tid for kos og hyggelige samlinger. I de norske hjem blir vi mer og mer opptatt av å ha det fint rundt oss. Vi skal gjerne ha litt ekstra til jul. Noen av oss sverger til gamle tradisjoner der nisser, tusser og troll er en selvfølge når det skal dekoreres til jul. Andre ønsker det mer stilrene og enkle utrykket når julehjemmet skal pyntes.

Noen av produktene i katalogen finner du her: JUL

 

MADAME® 2018/2019

Madame® er et registrert varemerke fra Festival. Kolleksjonen består av delikate interiørvarer til hus og hjem.
Et hjem skal være et godt sted å være. Derfor satser vi på produkter som gir harmoni, ro og velvære til interiøret.
Fargene de kommende sesonger er i rolige toner, uttrykket er avdempet. Her skapes miljøer som varer. 
De romantiske detaljer gir kolleksjonen sofistikerte kontraster.
Madame® - elegant og tidløs fornyelse til hjemmet.

Noen av produktene i katalogen finner du her: MADAME®

 

PIGMENT - Sortiment 2018/2019

Bredden på sortimentet dekker de aller fleste behov for valg av hensiktsmessige verktøy til oppussingsjobber. Informasjon og bruksområder på de forskjellige produktene finner du i denne katalogen og på vår hjemmeside www.festival.no.
Pigment utvides jevnlig med nye og innovative produkter og vil alltid være et naturlig valg for både profesjonelle og private brukere. 

Noen av produktene i katalogen finner du her: VERKTØY - MALERVERKTØY

 

 

 

FLORVÅG - Sortiment 2018

Florvåg bakeformer er endelig tilbake på markedet.
Florvåg er Norges mest kjente bakeformer gjennom mange generasjoner. Formene har 0,6 mm belagt aluminium med xynflon-belegg og gode gripekanter, gir god varmefordeling og bedre stekeskorpe. Sjekk fantastiske oppskrifter på www.florvaagofnorway.no.

"Vi har aldri brukt bedre bakeformer!"
- Dampbageriet (1862) Kristiansand
 

Noe av produktene i katalogen finner du her: KJØKKEN - BAKING