Til toppen

Her får du en kronologisk oversikt over kataloger fra Festival AS i den rekkefølgen de er publisert de siste årene. Bla i våre kataloger og la deg inspirere!
 

2023

 

NAPOLEON - Grill og tilbehør 2023

Siden 1976 har navnet Napoleon® blitt synonymt med kvalitet, banebrytende design og lang levetid. Vi blander over 40 års produktskunnskap, materialer av høy kvalitet og ekte håndverk for å lage produkter som inspirerer til ekte grillglede. Som familiedrevet virksomhet støtter vi produktene våre med noen av de mest konkurransedyktige garantiene i bransjen, samt eksepsjonell kundeservice gjennom vårt nettverk av håndplukkede forhandlere.

Nyhet for 2023 er den nye Napoleon® Phantom F425 i helt matt sort finish!
En klassisk grillkveld med gode venner eller en saftig biff til middag? En smakfull munnfull mellom måltidene - kanskje baconsurrede dadler? Desserter er også en annen mulighet. Bare du kan bestemme hva du vil lage på din nye Napoleon® Freestyle gassgrill!
Vi håper du vil like å bla gjennom katalogen vår. Hele vårt sortiment finner du på www.napoleongrills.no

Produktene i katalogen finner du her i nettbutikken: NAPOLEON

 

INSPIRASJON - Vår / Sommer 2023

Bla i den nye katalogen vår for nyheter og inspirasjon blant våre flotte vårlige varer. Denne våren preges interiøret fortsatt av basisfarger som svart, hvit og beige.

​​​​​Vi nordmenn er opptatt av tidløse produkter og lunhet og varme i interiøret er viktigere enn noen gang. Naturmaterialer, tre og rotting spiller en viktig rolle og kan med enkelhet kombineres med trendy produkter og farger.

Noen av produktene i katalogen finner du her: Interiør, Tekstil, Kjøkken, Møbler og Gavesett

 

 

2022

 

INSPIRASJON - Julegleder

Bla i den nye katalogen vår for nyheter og inspirasjon i vårt flotte julesortiment. I den tradisjonelle retningen har vi mange fine nisser og figurer. Flotte julekuler i mange farger og dekor. I den nordiske retningen har vi mye fint som understreker det enkle og det elegante. Gull og glitter hører med når vi skal pynte vårt julehus til årets største høytid.

Hos oss i Festival kan du velge mellom det tradisjonelle eller det moderne. Vi gjør et grundig arbeid i forhold til trender og tendenser for å gi våre samarbeidspartnere det kundene helst vil ha.
 

Noen av produktene i katalogen finner du her: JUL

 

INSPIRASJON - Høst / Vinter 2022 / 23

Bla i den nye katalogen vår og få et utvalg av nyheter og inspirasjon for sesongen. Denne høsten vil interiøret preges av svart, hvit, beige og greige. Sort metall og matt stål er kontraster som fremhever hverandre og gjør det hele både spennende og lekkert. Det er grunnleggende elementer og vanlige farger. Sammen med runde former og godt håndtverk i lyst tre, bambus og eik bringer vi høsten inn i interiørbildet,

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

 

Bær, safting og sylting - sortiment 2022

Prosessen med å lage egen saft eller syltetøy er en opplevelse i seg selv, og det smaker ekstra godt når man vet at man har stått for hele prosessen fra plukking til ferdig produkt.

Se vår fine presentasjon av sortimentet i katalog.

 

Produktene i katalogen finner du her: BÆR, SAFTING & SYLTING

 

INSPIRASJON - Hage 2022

Bla i den nye katalogen vår og få et utvalg av nyheter og inspirasjon for sesongen til hagen vår / sommer 2022! 

 

Produktene i katalogen finner du her: UTEMILJØ

 

INSPIRASJON - Vår/Sommer 2022

Bla i den nye katalogen vår og få et utvalg av nyheter og inspirasjon for sesongen vår/sommer 2022! I år har vi fokusert på tre fargetema; Chic Bungalow, Staycation og Background. Hvilket fargetema blir din favoritt?

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

 

PIZZA - by Festival

Hemmeligheten for en perfekt stekt pizza er en god pizzadeig, gode ingredienser og steking på riktig temperatur. Ved bruk av pizzaovn stekes pizzaen med intens varme på hele 500 grader som gir lav steketid og den ettertraktede sprø skorpen, Våre pizzasteiner kan også brukes på vanlig grill for litt av den samme effekten.

 

2021

 

INSPIRASJON - Høst/Vinter 2021/2022

Bla i vår nye katalog og la deg inspirere av deilige farger og 
lekre detaljer for høst og vinter 2021-2022!

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

INSPIRASJON - Vår/Sommer 2021

Bla i den nye katalogen vår og få et utvalg av nyheter og inspirasjon for sesongen vår/sommer 2021! I år har vi fokusert på tre fargetema; Wanderers, Sensers og Dreamers. Hvilket fargetema blir din favoritt?

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

INSPIRASJON - JUL

 

 

INSPIRASJON - Jul 2020

Julen er tid for kos og hyggelige samlinger. I de norske hjem blir vi mer og mer opptatt av å ha det fint rundt oss. Vi skal gjerne ha litt ekstra til jul. Noen av oss sverger til gamle tradisjoner der nisser, tusser og troll er en selvfølge når det skal dekoreres til jul.  Andre ønsker det mer stilrene og enkle utrykket når julehjemmet skal pyntes.

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: JUL