Til toppen
Her får du en kronologisk oversikt over katalogene fra Festival AS som er produsert de siste årene. Bla i våre kataloger og la deg inspirere!
2022

 

INSPIRASJON - Hage 2022

Bla i den nye katalogen vår og få et utvalg av nyheter og inspirasjon for sesongen til hagen vår / sommer 2022! 

 

Produktene i katalogen finner du her: UTEMILJØ

 

INSPIRASJON - Vår/Sommer 2022

Bla i den nye katalogen vår og få et utvalg av nyheter og inspirasjon for sesongen vår/sommer 2022! I år har vi fokusert på tre fargetema; Chic Bungalow, Staycation og Background. Hvilket fargetema blir din favoritt?

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

 

PIZZA - by Festival

Hemmeligheten for en perfekt stekt pizza er en god pizzadeig, gode ingredienser og steking på riktig temperatur. Ved bruk av pizzaovn stekes pizzaen med intens varme på hele 500 grader som gir lav steketid og den ettertraktede sprø skorpen, Våre pizzasteiner kan også brukes på vanlig grill for litt av den samme effekten.

 

NAPOLEON - Grill og tilbehør 2022

Siden 1976 har navnet Napoleon® blitt synonymt med kvalitet, banebrytende design og lang levetid. Vi blander over 40 års produktskunnskap, materialer av høy kvalitet og ekte håndverk for å lage produkter som inspirerer til ekte grillglede. Som familiedrevet virksomhet støtter vi produktene våre med noen av de mest konkurransedyktige garantiene i bransjen, samt eksepsjonell kundeservice gjennom vårt nettverk av håndplukkede forhandlere.

Nyhet for 2022 er den nye Napoleon® Freestyle som verken har sesong- eller kulinariske grenser!
En klassisk grillkveld med gode venner eller en saftig biff til middag? En smakfull munnfull mellom måltidene - kanskje baconsurrede dadler? Desserter er også en annen mulighet. Bare du kan bestemme hva du vil lage på din nye Napoleon® Freestyle gassgrill!
Vi håper du vil like å bla gjennom katalogen vår. Hele vårt sortiment finner du på www.napoleongrills.no

Produktene i katalogen finner du her i nettbutikken: NAPOLEON

2021

 

INSPIRASJON - Høst/Vinter 2021/2022

Bla i vår nye katalog og la deg inspirere av deilige farger og 
lekre detaljer for høst og vinter 2021-2022!

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

INSPIRASJON - Vår/Sommer 2021

Bla i den nye katalogen vår og få et utvalg av nyheter og inspirasjon for sesongen vår/sommer 2021! I år har vi fokusert på tre fargetema; Wanderers, Sensers og Dreamers. Hvilket fargetema blir din favoritt?

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

INSPIRASJON - JUL

 

 

INSPIRASJON - Jul 2020

Julen er tid for kos og hyggelige samlinger. I de norske hjem blir vi mer og mer opptatt av å ha det fint rundt oss. Vi skal gjerne ha litt ekstra til jul. Noen av oss sverger til gamle tradisjoner der nisser, tusser og troll er en selvfølge når det skal dekoreres til jul.  Andre ønsker det mer stilrene og enkle utrykket når julehjemmet skal pyntes.

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: JUL