Til toppen

Her får du en kronologisk oversikt over kataloger fra Festival AS i den rekkefølgen de er publisert de siste årene. Bla i våre kataloger og la deg inspirere!
 

 

 

Bær, safting og sylting - sortiment

Prosessen med å lage egen saft eller syltetøy er en opplevelse i seg selv, og det smaker ekstra godt når man vet at man har stått for hele prosessen fra plukking til ferdig produkt.

Se vår fine presentasjon av sortimentet i katalog.

 

Produktene i katalogen finner du her: BÆR, SAFTING & SYLTING

 

 

NAPOLEON - Grill og tilbehør 

Siden 1976 har navnet Napoleon® blitt synonymt med kvalitet, banebrytende design og lang levetid. Vi blander over 40 års produktskunnskap, materialer av høy kvalitet og ekte håndverk for å lage produkter som inspirerer til ekte grillglede. Som familiedrevet virksomhet støtter vi produktene våre med noen av de mest konkurransedyktige garantiene i bransjen, samt eksepsjonell kundeservice gjennom vårt nettverk av håndplukkede forhandlere.

Nyhet for 2023 er den nye Napoleon® Phantom F425 i helt matt sort finish!
En klassisk grillkveld med gode venner eller en saftig biff til middag? En smakfull munnfull mellom måltidene - kanskje baconsurrede dadler? Desserter er også en annen mulighet. Bare du kan bestemme hva du vil lage på din nye Napoleon® Freestyle gassgrill!
Vi håper du vil like å bla gjennom katalogen vår. Hele vårt sortiment finner du på www.napoleongrills.no

Produktene i katalogen finner du her i nettbutikken: NAPOLEON

 

 

PIZZA - by Festival

Hemmeligheten for en perfekt stekt pizza er en god pizzadeig, gode ingredienser og steking på riktig temperatur. Ved bruk av pizzaovn stekes pizzaen med intens varme på hele 500 grader som gir lav steketid og den ettertraktede sprø skorpen, Våre pizzasteiner kan også brukes på vanlig grill for litt av den samme effekten.

 

INSPIRASJON - Vår / Sommer

Bla i den nye katalogen vår for nyheter og inspirasjon blant våre flotte vårlige varer. Denne våren preges interiøret fortsatt av basisfarger som svart, hvit og beige.

​​​​​Vi nordmenn er opptatt av tidløse produkter og lunhet og varme i interiøret er viktigere enn noen gang. Naturmaterialer, tre og rotting spiller en viktig rolle og kan med enkelhet kombineres med trendy produkter og farger.

Noen av produktene i katalogen finner du her: Interiør, Tekstil, Kjøkken, Møbler og Gavesett

 

INSPIRASJON - Høst / Vinter

De fire nøkkelfargene til AW 23/24 forteller om en sesong hvor vi virkelig får startet livet på nytt. Etter de siste årene i skyggen av pandemien, er det nå på tide å ta tilbake kontrollen – å redefinere og styre vår eksistens og tilstedeværelse med realisme som et anker. 

Fargepaletten setter kursen for fremtiden med energi, optimisme og fart som seiler, og lenger fram venter et liv med tanke på noe bedre, enklere, raskere, lettere og grønnere. Vi i Festival AS har valgt å fokusere på “Port Royale“ med sin dype høsttone, i samspill med det grønne og frodige,

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

 

 

 

 

 

INSPIRASJON - Hage

Bla i den nye katalogen vår og få et utvalg av nyheter og inspirasjon for sesongen til hagen vår / sommer 2022! 

 

Produktene i katalogen finner du her: UTEMILJØ