Til toppen
Her får du en kronologisk oversikt over katalogene fra Festival AS som er produsert de siste årene. Bla i våre kataloger og la deg inspirere!
2021

 

INSPIRASJON - Høst/Vinter 2021/2022

Bla i vår nye katalog og la deg inspirere av deilige farger og 
lekre detaljer for høst og vinter 2021-2022!

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

INSPIRASJON - Vår/Sommer 2021

Bla i den nye katalogen vår og få et utvalg av nyheter og inspirasjon for sesongen vår/sommer 2021! I år har vi fokusert på tre fargetema; Wanderers, Sensers og Dreamers. Hvilket fargetema blir din favoritt?

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

NAPOLEON - Grill og tilbehør 2021

Siden 1976 har navnet Napoleon® blitt synonymt med kvalitet, banebrytende design og lang levetid. Vi blander over 40 års produksjonskunnskap, materialer av høy kvalitet og ekte håndverk for å lage produkter som inspirerer til ekte grillglede.

Årets nyhet for 2021 er de lekre grillene i Phantom-serien med helt matt sort finish. Absolutt noe å snu seg etter! Her er modellene Phantom PRO285X, Phantom RSE425 og Phantom P500. Det har også kommet mange spennende tilbehørsprodukter til sesong 2021. 

Vi håper du vil like å bla gjennom katalogen vår. Hele vårt sortiment finner du på www.napoleongrills.no

Produktene i katalogen finner du her i nettbutikken: NAPOLEON

2020

 

INSPIRASJON - Høst/Vinter 2020/2021

Høstens interiørtrender består av middels lyse trenyanser og rottingflette på en ny frisk måte. Kombinasjoner av produkter og bakgrunner av samme nyanse gir en behagelig sammensmeltning. Sammen med innslag av gull, gyldne toner og sorte elementer får vi dybde og kontrast i interiørbildet.

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

 

INSPIRASJON - Jul 2020

Julen er tid for kos og hyggelige samlinger. I de norske hjem blir vi mer og mer opptatt av å ha det fint rundt oss. Vi skal gjerne ha litt ekstra til jul. Noen av oss sverger til gamle tradisjoner der nisser, tusser og troll er en selvfølge når det skal dekoreres til jul.  Andre ønsker det mer stilrene og enkle utrykket når julehjemmet skal pyntes.

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: JUL

 

GAVE OG INTERIØR - Vår/Sommer 2020

Forbrukeren får igjen troen på fremtiden. Det resulterer i at vi setter det gode liv i høysetet. Vi ønsker å bli assosisert med ting som gir oss reell verdi. Vi ønsker å ta vare på oss selv og på kloden vi lever på. Vi ønsker stadig et bedre liv, men ikke på bekostning av fellesskap, samfunn og miljø. Forbrukere har meget høye forventninger til både seg selv, til andre og det de velger å bruke penger og tid på. Det skal være noe særskilt, unikt eller enestående. De to viktigste stikkord for sesongen er IDENTITET OG BÆREDYKTIGHET.
Se i vår flotte inspirasjonskatalog og la deg inspirere av våre tema Spirituell sjelefred, Modige følelser og Grønne tanker.

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR

 

HAGE inspirasjon 2020

Avstand mellom inne- og uterom blir mindre. Drømmen om et koselig utemiljø i ly for vær og vind er stor hos mange. Mye tyder på at vi tilbringer mye mer tid utendørs, og da investeres det også mer i utemiljøet. Forbrukeren får igjen troen på fremtiden. Det resulterer i at vi setter det gode liv i høysetet. Vi ønsker å bli assosisert med ting som gir oss reell verdi. Se i vår flotte inspirasjonskatalog med hagemøbler og potter for kommende sesong! Katalogen presenterer et utvalg av våre produkter for hage- og utemiljø. Vi har i tillegg et stort utvalg av tekstiler og dekor til utemiljøet, samt flotte kvalitetsgriller fra merkevaren Napoleon.

 

Noen av produktene i katalogen finner du her: HAGE

 

 

2019
 

 

GAVE OG INTERIØR - Høst/Vinter 2019/2020

Forbrukeren får igjen troen på fremtiden. Det resulterer i at vi setter det gode liv i høysetet. Vi ønsker å bli assosiert med ting som gir oss reell verdi. Vi ønsker å ta vare på oss selv og på kloden vi lever på. Vi ønsker stadig et bedre liv, men ikke på bekostning av fellesskap, samfunn og miljø. Forbrukere har meget høye forventninger til både seg selv, til andre og det de velger å bruke penger og tid på. Det skal mer til. Det skal være noe særskilt, unikt eller enestående. 
La deg inspirere i sesongens katalog og les mer om høste og vinterens trender og fargekart. 

Noen av produktene i katalogen finner du her: INTERIØR