Til toppen

Elektrisk grill Napoleon

Den nye TravelQ PRO285E understreker det faktum at dagene da elektriske griller ble ansett for å være underpresterende, er over. Med sine kraftige 2200 watt, det spesielt isolerte lokket og den emaljerte grillristen i støpejern oppnås temperaturer opp til 300 ° C på risten - nok varme til å gi grillet mat deilige grillstriper. Den elektriske TravelQ representerer en reell berikelse for hver balkong eller gir bruksområder der gass / kull ikke er mulig. Den enkle rengjøringen bidrar også til dette: varmeelementet og det emaljerte karet i isolasjonsinnsatsen kan enkelt fjernes.

Sorter etter: Anbefalte
422118

Grill PRO 285E elektrisk sort Napoleon

Napoleons TravelQ ™ PRO285 Elekrisk grill er stilig, helsort og i støpt aluminium. Ekstra høyt lokk gjør at du kan ta portabel grilling til gourmetnivået. Med det vindskjermende lokket vil man holde godt på varmen. Sterk varmespredning, og du vet at det er en Napoleon med den ikoniske WAVE™-grillristen med de særegne svimerkene. Med grillrist i porselensbelagt støpejern får man jevn varme og en non-stick overflate for maten.Termostaten og brennerne er avtagbare for rask og enkel rengjøring. Enkel å bære og å sette opp, så denne grillen er perfekt for enhver anledning.
85-9527

Stativ til Napoleon Pro Travel Q

Sammenleggbart trallesett til 85-9526. Avtagbare sidebord med kroker til redskap o.l. Store, to-delte hjul med solide stålben. Krydderhylle i rustfritt stål. Integrert flaskeåpner.