Til toppen

Maku

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet. Det er der vi tilfredsstiller sulten vår, forbereder oss på viktige øyeblikk, eksperimenterer med ny smak og interessante ingredienser, har feiringer og tilbringer uvurderlige tider med våre nærmeste og kjæreste, fra morgen til kveld, hver dag. Kjøkkenet er fullt av liv og Maku Kitchen Life ble designet nøyaktig for denne typen kjøkken.

Sorter etter:
T624627

Salatbestikk acasiatre 26cm

Det vakre salatbestikket er elegant og fantastisk naturlig tillegg til enhver borddekking, både til hverdagsbruk og til fest. Håndvask, tørk med en ren klut. Forleng produktets levetid ved å behandle det av og til med vegetabilsk olje.
T624636

Bolle acasia 10cm Maku

Den vakre akasie-treskålen er et elegant og fantastisk naturlig tillegg til enhver borddekking, både til hverdagsbruk og til fest. Håndvask, tørk med en ren klut. Forleng produktets levetid ved å behandle det av og til med vegetabilsk ... se mer.
T625300

Stettfat 29cm sort natur maku

Et stilig kakebrett som vil krone middagsbordet. Passer til servering ikke bare kaker og bakverk, men også frukt eller ost for eksempel. Forleng produktets levetid ved å behandle det med vegetabilsk olje nå og da. Håndvask, tørking med ... se mer.
T333925

Bolle hvit 15cm Maku

Lett vekt høy kvalitet porselen. Temperatur 180 grader. Stekeovn, mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
T283848

Glass 20cl 2pk Maku

Disse elegante krusene holder kjølige drikker kjølige og varme drikker varme lenger. Krusene er laget av doble vegger i varmebestandig glass. Kapasitet 20cl
T283849

Glass med hank 2pk Maku

Disse elegante krusene holder kjølige drikker kjølige og varme drikker varme lenger. Krusene er laget av doble vegger i varmebestandig glass. Kapasitet 25cl
T271368

Bolle sett a 3 med lokk

24 cm / 4L, 20 cm / 2L, 16 cm / 1,3L. Sklisikker base. Tåler vask i oppvaskmaskin.
T621881

Startsett kjøkken 6 deler Maku

En utmerket startpakke for ditt første hjem. Settet inneholder alt du trenger for en god start på kjøkkenet ditt. Inkluderer stålgryte med glasslokk 20 cm, Basic øse, Robust stekepanne 26 cm, Pakka trekokkekniv 20 cm og skjærebrett ant ... se mer.