Til toppen
Sorter etter:
422134

Gassgrill Napoleon for innbygging PRO500 (BIPRO500RBPSS-3-CE)

Napoleon® BIPRO500 innbyggingsgrilll er fullpakket med gode funksjoner: grillrist i rustfritt stål, SAFETY GLOW ™ -brytere, LIFT EASE ™ lokk, infrarød bakbrenner og mye mer ... Den infrarøde bakbrenneren sikrer saftige retter fra rotisseriet, og på den store grillflaten er det plass til både store biffer og hele steker. WAVE ™ grillrist i rustfritt stål sikrer optimal varmefordeling og gir maten perfekte grillstriper. De nye SAFETY GLOW ™ bryterne med integrert bakgrunnsbelysning som skifter fra blått til rødt lys når gassen er på, gir nøyaktig kontroll selv i mørket.
422135

Gassgrill Napoleon for innbygging PRO665 (BIPRO665RBPSS-3-CE)

Napoleon® BIPRO 665 innbygingsgrill er i en klasse for seg: den infrarøde bakbrenneren sikrer saftige retter fra rotisseriet og det å grille på den store, opplyste grillflaten er bare morsomt! De nye SAFETY GLOW ™ bryterne med integrert bakgrunnsbelysning som skifter fra blått til rødt lys når gassen er på, gir nøyaktig kontroll selv i mørket. Den integrerte smokerfunksjonen med egen brenner sikrer også en uforglemmelig røykfylt smak og forvandler gassgrillen til en smoker med lynets hastighet. Den avtakbare drypformen letter rengjøring. BIPRO 665 har totalt 7 brennere og er den ideelle grillen for grillelskere!
422128

Gassgrill LEX605 innbyggingsgrill blank (BILEX605RBIPSS)

Napoleon BILEX605 innbyggingsgrill har en rekke funksjoner som: SIZZLE ZONE ™ hovedbrenner, infrarød bakbrenner, grillsystem i rustfritt stål, iGLOW ™ brytere, LIFT EASE ™ lokk og mye mer. På den store grillflaten er det plass til store biffer, hele steker eller til og med en grillwok. WAVE ™ grillrist i rustfritt stål sikrer optimal varmefordeling og gir grillmaten perfekte grillstriper.