Til toppen

Innbyggingsmodul

De oser av stil og individualitet. Med de innebygde grillene og matchende komponenter fra Napoleon® kan du bygge ditt eget utekjøkken. De modulære komponentene fra Napoleon® er utviklet for å gi optimal fleksibilitet - bare velg grill og den komponenten som passer din livsstil og ditt budsjett.

Sorter etter: Anbefalte
422134

Gassgrill Napoleon for innbygging PRO500 (BIPRO500RBPSS)

Napoleon® BIPRO500 innbyggingsgrilll er fullpakket med gode funksjoner: grillrist i rustfritt stål, SAFETY GLOW ™ -brytere, LIFT EASE ™ lokk, infrarød bakbrenner og mye mer ... Den infrarøde bakbrenneren sikrer saftige retter fra rotisseriet, og på den store grillflaten er det plass til både store biffer og hele steker. WAVE ™ grillrist i rustfritt stål sikrer optimal varmefordeling og gir maten perfekte grillstriper. De nye SAFETY GLOW ™ bryterne med integrert bakgrunnsbelysning som skifter fra blått til rødt lys når gassen er på, gir nøyaktig kontroll selv i mørket.
422135

Gassgrill Napoleon for innbygging PRO665 (BIPRO665RBPSS)

Napoleon® BIPRO 665 innbygingsgrill er i en klasse for seg: den infrarøde bakbrenneren sikrer saftige retter fra rotisseriet og det å grille på den store, opplyste grillflaten er bare morsomt! De nye SAFETY GLOW ™ bryterne med integrert bakgrunnsbelysning som skifter fra blått til rødt lys når gassen er på, gir nøyaktig kontroll selv i mørket. Den integrerte smokerfunksjonen med egen brenner sikrer også en uforglemmelig røykfylt smak og forvandler gassgrillen til en smoker med lynets hastighet. Den avtakbare drypformen letter rengjøring. BIPRO 665 har totalt 7 brennere og er den ideelle grillen for grillelskere!