Til toppen

Rogue XT


Rogue® XT-modellene er like godt utstyrt som alle andre Rogue®-modeller, men har Napoleon® SIZZLE ZONE™ - den nesten legendariske infrarøde sidebrenneren som griller perfekt biff med over 800°C. Rogue® XT har et ekstra høyt lokk for å få plass til større kjøttstykker.

Sorter etter:
4221205

Gassgrill Rogue XT 425 blank Napoleon (RXT425SIBPSS)

Napoleon® Rogue® XT for nybegynnere og profesjonelle. Den velprøvde teknologien og den kompakte designen gjør denne grillen til en ekte allrounder. Den robuste grillboksen i støpt aluminium, høykvalitets brennere i rustfritt stål og de
4221206

Gassgrill Rogue XT 525 blank Napoleon (RXT525SIBPSS)

 • Sizzle Zone™ sidebrenner
 • 4 hovedbrennere i rustfritt stål (3 x 4 kW)
 • Robust grillkammer i støpt alumimium
 • Varmefordelingssystem i emaljert stål
 • JETFIRE™ tenningssystem
 • 422139

  Gassgrill Rogue XT 525 sort Napoleon (RXT525SIBPK)

  Napoleon® Rogue® XT for nybegynnere og profesjonelle. Den velprøvde teknologien og den kompakte designen gjør denne grillen til en ekte allrounder. Den robuste grillboksen i støpt aluminium, høykvalitets brennere i rustfritt stål og det unike varmedistribusjonssystemet gjør Rogue® til den perfekte følgesvenn. Takket være de nedfellbare sidebordene kan Rogue® få plass på balkongen. Rogue® XT har den populære SIZZLE ZONE ™ sidebrenneren som når 800 ° C og gjør biffgrillingen til en lek. I tillegg kommer Rogue® XT med WAVE ™ porselensemaljert støpejernsrist. Den ukompliserte monteringen gjør at alle kan montere grillen enkelt i løpet av 45 minutter, slik at du kan grille raskere enn noen gang på din nye Napoleon®.
  422163

  Gassgrill Rogue XT 365 sort Napoleon (RXT365SIBPK)

  13,5kw. 3 Hovedbrenner i rustfritt stål. Infrarød SIZZLE ZONET sidebrenner. Intrergrert ACCU PROBET Termometer. JETFIRET tenningssystem. Elektronisk tenningssystem. Nedfellbare sidebord. WAVET porselensemaljert grillrist. 15 år begren ... se mer.