Til toppen

Phantom

Den nye Napoleon® Phantom Edition redefinerer tre grillmodeller på en særskilt slående måte: Phantom TravelQ® PRO285X, Phantom Rogue® SE425 og Phantom Prestige® kommer med en helt matt, sort finish. Absolutt noe å snu seg etter! 

Men Phantom-modellene er ikke bare overbevisende på grunn av sitt spesielle eksteriør. Alle modellene kommer med varmehylle  – for Phantom Rogue®SE425 og Phantom Prestige® 500 med en helt ny  multifunksjonell utgave av varmehylle/grillstativ.

Et annet høydepunkt er den støpte, rustfrie stålristen til Phantom Prestige®500 – både i hovedgrillen, men også for SIZZLE ZONE , virkelig noe å fremheve. Solid grillrist i høykvalitet rustfritt stål;  
en absolutt sensasjonell nyhet fra Napoleon®. Men Phantom Rouge® SE425 har også fått en annen attraktiv oppgradering: i tillegg til hovedgrillen har også SIZZLE ZONE 
 en solid rustfri stålrist.

Sorter etter:
422160

Gassgrill Phantom P500 Napoleon (P500RSIBPMK)

Utstyr og høykvalitets håndverk er nøkkelfunksjonene for Prestige® serien. Den nye Phantom serienl gir ikke bare en grill som er bygget for å vare, men er også tiltalende for øyet. Men den virkelige verdien av Prestige® serien strekker seg langt forbi et flott utseende. Med SIZZLE ZONE™ infrarøde sidebrennere og infrarød bakbrenner får du en helt spesiell grillopplevelse. De fire store hovedbrennerne i kombinasjon med den super effektive grillristen i rustfritt stål gir maksimal fleksibilitet og effektivitet for alle slags grilloppskrifter. Dette er ikke «bare» en grill. Napoleon Prestige® gassgriller er grill med stor G! Med en hovedgrillflate på 71x46 cm, og en ekstra stor varme og grillrist, trenger du ikke bekymre deg for å gå tom for plass når du griller for mange. Det er også inkludert en multifunksjon grillstativ på denne modellen. Grill inntil 30 burgere på en gang på din Napoleon P500-Phantom gassgrill. Denne grillen er stor og vakker, uten å oppta all plassen på uteområdet. Grillen har oppbevaring i skapet under, og det er til og med kroker på innsiden av dørene slik at du alltid vil ha nødvendig grillverktøy for hånden. Du vil ha glede av din P500-Phantom i mange år fremover!