Til toppen
Produktnummer: 422160

Gassgrill Phantom P500 Napoleon (P500RSIBPMK)

Utstyr og høykvalitets håndverk er nøkkelfunksjonene for Prestige® serien. Den nye Phantom serienl gir ikke bare en grill som er bygget for å vare, men er også tiltalende for øyet. Men den virkelige verdien av Prestige® serien strekker seg langt forbi et flott utseende. Med SIZZLE ZONE™ infrarøde sidebrennere og infrarød bakbrenner får du en helt spesiell grillopplevelse. De fire store hovedbrennerne i kombinasjon med den super effektive grillristen i rustfritt stål gir maksimal fleksibilitet og effektivitet for alle slags grilloppskrifter. Dette er ikke «bare» en grill. Napoleon Prestige® gassgriller er grill med stor G! Med en hovedgrillflate på 71x46 cm, og en ekstra stor varme og grillrist, trenger du ikke bekymre deg for å gå tom for plass når du griller for mange. Det er også inkludert en multifunksjon grillstativ på denne modellen. Grill inntil 30 burgere på en gang på din Napoleon P500-Phantom gassgrill. Denne grillen er stor og vakker, uten å oppta all plassen på uteområdet. Grillen har oppbevaring i skapet under, og det er til og med kroker på innsiden av dørene slik at du alltid vil ha nødvendig grillverktøy for hånden. Du vil ha glede av din P500-Phantom i mange år fremover!

 

 

Gassgrill Phantom P500

Utførelse av høy kvalitet og toppfunksjoner er hoved-egenskapene i Prestige®-serien. De kanadiskproduserte grillene er bygget for å vare og har et stilrent utseende. Utstyrt med SIZZLE ZONE™ infrarød sidebrenner samt den infrarøde bakbrenneren, gir Prestige® misunnelsesverdige resultater for krevende grillvenner. 
 

SIZZLE ZONE™ infrarød sidebrenner
Fire hovedbrennere i rustfritt stål (hver på 4 kW)
Plassbesparende LIFT EASE™ lokk 
WAVE™ grillrister i støpt rustfritt stål
Matte, sorte sidehyller med integrert tilbehørskurv og redskapskroker. Høyre hylle nedfellbar for plassbesparende lagring
Matt, sort kontrollpanel med JETFIRE™ tenningssystem
Tilgang til stor drypp-panne fra front
Låsbare EASY ROLL™ hjul 
ACCU-PROBE™ temperaturmåler og SAFETY GLOW™ kontrollbrytere i matt, sort finish
Multifunksjonelt grillstativ inkludert

 

 

Produktets totale mål
Høyde 127 cm
Bredde 67 cm
Lengde/Dybde 163 cm
Vekt net 0 kg
Forbrukerpakning
Høyde 79 cm
Bredde 77 cm
Lengde/Dybde 95 cm
Vekt stk 94 kg
Egenskaper
Produktets hovedmateriale Stål
Farger sort
Produktidentiteter
Nobbnr 60036764
GTIN 629162139917
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
422095

Grilltrekk sort 500-serien Napoleon

 • Passer till grillen på stativ
 • Ventilasjonsområder på begge sider
 • Doble sømmer mot vanninngtrenging
 • Behandlet for holdbarhet og falming
 • 85-9556

  Rotisseriesett til LE/LEX 485 og Prestige 500-serien

  Rotisseriesett med 4 gafler som passer til LE/LEX 485 og Prestige 500-serien. Utmerket til rundsteking av kylling, lammelår etc. Rotisseriegrilling - Varmen fra den bakre brenneren ved rotisseriegrilling forsegler raskt kjøttet for o ... se mer.
  422119

  Grillkullrist til Napoleon gassgriller sort

  Gjør din Napoleon® gassgrill til en kullgrill. Bare fjern flammestopperinnsatsene, plasser kullinnsatsen på brennerne, tilsett kull og varm opp med gassbrenneren. Når kullene gløder nok, slår du av brennerne, setter inn ristene og gril ... se mer.
  422120

  Grillkullstarter Napoleon sammenleggbar

  Napoleon® Chimney Starter for maksimal luftstrøm og 30 % raskere opptenning. Kullet kommer enkelt og treffsikkert ut takket være det kantete designet. Et beskyttende skjold beskytter hånden din mot varme når du fyller.
  422196

  Gryte keramisk med lokk sort Napoleon display

  Klassisk stekegryte / form for saftige retter. Napoleon®-gryten er emaljert for enkel rengjøring. Kjøttet holder seg alltid saftig takket være det lukkede lokket, da mindre væske fordamper.
  422197

  Pizzalokk Napoleon

  Gjør om din grill til en pizzaovn med dette lokket som brukes sammen med pizzastein. Passer alle griller fra Rogue 365 og oppover.