Til toppen
Produktnummer: 422040

Gassgrill P500 rustfritt stål Napoleon (P500RSIBPSS-1-CE)

Utstyr og høykvalitets håndverk er nøkkelfunksjonene for Prestige® serien. Det solide designet i rustfritt stål gir ikke bare en grill som er bygget for å vare, men er også tiltalende for øyet. Men den virkelige verdien av Prestige® serien strekker seg langt forbi et flott utseende. Med SIZZLE ZONE™ infrarøde sidebrennere og infrarød bakbrenner får du en helt spesiell grillopplevelse. De fire store hovedbrennerne i kombinasjon med den super effektive grillristen i rustfritt stål gir maksimal fleksibilitet og effektivitet for alle slags grilloppskrifter. Dette er ikke «bare» en grill. Napoleon Prestige® gassgriller er grill med stor G! Med en hovedgrillflate på 71x46 cm, og en ekstra stor varme og grillrist, trenger du ikke bekymre deg for å gå tom for plass når du griller for mange. Grill inntil 30 burgere på en gang på din Napoleon P500-SS-1 gassgrill. Denne grillen er stor og vakker, uten å oppta all plassen på uteområdet. Grillen har oppbevaring i skapet under, og det er til og med kroker på innsiden av dørene slik at du alltid vil ha nødvendig grillverktøy for hånden. Du vil ha glede av din P500-SS-1 i mange år fremover!

 

PRESTIGE 500 rustfritt stål (P500RSIBPSS-1-CE)

Utførelse av høy kvalitet og toppfunksjoner er hoved-egenskapene i Prestige®-serien. De kanadiskproduserte grillene er bygget for å vare og har et stilrent utseende. Utstyrt med SIZZLE ZONE™ infrarød sidebrenner samt den infrarøde bakbrenneren, gir Prestige® misunnelsesverdige resultater for krevende grillvenner. Nye SAFETY GLOW™ kontrollbrytere på Prestige 665 lar deg vite hvilke brennere som er på ved å lyse rødt når gass er på.

  1. 4 hovedbrennere, 1 SIZZLE ZONE™ infrarød sidebrenner og 1 infrarød bakbrenner
  2. Plassbesparende LIFT EASE™ lokk med ACCU-PROBE™ termometer
  3. WAVE™ grillrist i rustfritt stål
  4. Sidebord i rustfritt stål med integrert krydderhylle og kroker til grillredskaper. Nedfellbart sidebord på høyre side for plassbesparelse
  5. Kontrollpanel i rustfritt stål med JETFIRE™ tenningssystem
  6. Stort dryppfat med enkel tilgang i front
  7. EASY ROLL™ hjul med lås

 

Produktets totale mål
Høyde 0 cm
Bredde 0 cm
Lengde/Dybde 0 cm
Vekt net 0 kg
Forbrukerpakning
Høyde 80 cm
Bredde 96,5 cm
Lengde/Dybde 79 cm
Vekt stk 94 kg
Egenskaper
Produktets hovedmateriale Stål
Farger Blank
Produktidentiteter
Nobbnr 53403238
GTIN 629162130198
Hovedbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned
Tilleggsbilde
Last ned