Til toppen

Prestige Pro

Sofistikert teknologi og perfekt design er viktige funksjoner i Prestige PRO™ -serien som med sine krom aksenter og rustfrie stålkonstruksjon understreker grillens elegante utseende. Likevel er Napoleon® Prestige PRO™ grillen ikke bare fin å se på: unn gjestene dine den perfekte biffen som er grillet på Prestige PRO™, eller lag deilige måltider ved hjelp av rotisseri. Prestige PRO™ -serien gir med andre ord den ultimate grillopplevelsen.

Sorter etter: Anbefalte
422132

Gassgrill PRO825 Napoleon (PRO825RSBIPSS)

Napoleons Prestige PRO™ 825 med sidebrenner og infrarød bak- og bunnbrennere er vakker og romslig og bekrefter at to hoder er bedre enn et! Et utseende i rustfritt stål og detaljer i krom oser av luksus. Få fargen du ønsker på bryterne med LED-spektrum NIGHT LIGHT ™ i flere fargealternativer, og brytere med SAFETY GLOW™, som skifter til rødt når gassen er påslått. Det store hovedgrillområdet har plass nok til å grille for et stort selskap, samtidig som det gir mulighet for mange forskjellige måter å lage mat på. Få en perfekt stekeskorpe ved å svi kjøttet over direkte varme, stek eller bak ved hjelp av indirekte varme og bruk den bakre brenneren til rotisseri-måltider. Du kan til og med forvandle grillen din til en røykeovn ved å benytte røykefunksjonen og den dedikerte brenneren. Det andre grillområdet har 2 keramiske infrarøde brennere som når høy varme på sekunder som gir den perfekte stekeskorpe på kjøttet. PRO™ 825 har 2-trinns sidebrenner med 2-sidig rist i støpejern. Denne ene siden er ideel for å tilberede sauser og annet tilbehør og når risten snus blir den perfekt til bruk med wok. Opptil 123000 BTU effekt 36 kW
422131

Gassgrill PRO665 Napoleon (PRO665RSIBPSS)

Med funksjoner du ikke ser på de fleste grillene, har Napoleon Prestige PRO ™ 665 gassgrill med infrarød bakre- og sidebrennere alt som trengs for grilling i profesjonell klasse. Høykvalitets rustfrie stål brukes til grillrister, brennrør og sear plates. Med integrerte røykefunksjonene og den dedikerte brenneren kan du enkelt å tilsette røyksmak til grillmaten din. SIZZLE ZONE ™ keramisk infrarød sidebrenner gir den perfekte biff med temperaturer opp til 800 ° C . Få fargen du ønsker på bryterne med LED-spektrum NIGHT LIGHT ™ i flere fargealternativer. I tillegg kommer flere funksjoner som opplyst grillflate og innvendig oppbevaring, selvlukkende dører og romslige sidehyller og mye mer.
422130

Gassgrill Napoleon Prestige Pro 500 (PRO500RSIBPSS)

Denne flotte grillen er like imponerende som tittelen høres ut. Prestige PRO ™ 500 gassgrill med 4 hovedbrennere og infrarød bakre- og sidebrenner er en grill i profesjonell stil, bygget med høykvalitets funksjoner som gjør grilling enkelt og imponerende.