Til toppen
Sorter etter:
422020

Gassgrill Rogue 425SB Napoleon

Rogue® serien kombinerer innovative egenskaper, omfattende funksjoner og raffinert design. Kvalitets gassgriller i Rogue® serien kan skryte av et bredt spekter applikasjoner. F.eks er modellene R365SIB og R425SIB ledende i bransjen med grillrister i rustfritt stål samt Napoelon sine unike SIZZLE ZONE™ teknologi. Sidebrenneren på R425SB kan benyttes til gryter, og du kan enkelt lage saus og annet tilbehør samtidig som hovedmåltidet tilberedes på støpejernsristen på hovedgrillflaten. Rogue® 425 modellene har et bredt spekter av finesser, for eksempel R425SIB som har grillrist i rustfritt stål og SIZZLE ZONE™ sidebrenner. Du kan til og med bruke sidebrenneren på R425SIB for å tilberede saus og annet tilbehør samtidig som hovedmåltidet tilberedes på grillristen i rustfritt stål. 10,8 kW. 4 brennere. Sidebrenner. WAVE™ grillrist i porselensbelagt støpejern. JETFIRE™ tennknapp. ACCU-PROBE™ temperaturmåler. Dobbelt overlappende flammetemmere i rustfritt stål. Kan gjøres om til kullgrill (ekstrautstyr). Grillflate: 46x45 cm. 49 kg.
85-9521

Gassgrill Napoleon Travel Q 2 brennere

Napoleon Travel Q™ gassgrill har satt en ny standard for portabel grilling. Ikke la størrelsen lure deg, denne grillen kan skryte av en stekeflate på 1840 cm2, hvilket betyr at du kan grille inntil 18 hamburgere samtidig! To individuelt kontrollerte brennere i rustfritt stål gir en effekt på opptil 3,5kW. Vindskjermende lokk som holder godt på varmen. Lokk med låsemekanisme og innfellbare bein. B:60 D:49 H:35 cm (stående). B:60 D:49 H:27 cm (sammenlagt). Vekt: ca 13 kg.
85-9526

Gassgrill Napoleon Pro Travel Q

Bli kongen av din neste picknik med Napoleon Travel Q PRO™. Grill inntil 20 hamburgere på en gang på den 1840 cm2 store støpejernsristen. Et kompakt design gjør grillen enkel i bruk og lett å transportere med seg. Grillen har et høyt og vindskjermene lokk som holder godt på varmen og JETFIRETM tenningsystem gjør grillen enkel å tenne selv i vind. Avtagbar portabel gassgrill med 2 brennere. Doble brennere i rustfritt stål. WAVETM rist i porselensemaljert støpejern. JETFIRETM tenner. ACCU-PROBETM temperaturmåler. Kompakt design og enkel i bruk. Stor stekeflate på 1840 cm2 med rist i porselensemaljert støpejern. Høyt, vindskjermende lokk som holder godt på varmen. Sidehåndtak for enkel bæring. Effekt 3,5 kW. Grillflate 50x36 cm. Vekt 12,9 kg.
422045

Gassgrill Rogue365 m/sidebrenner Napoleon

Rogue® serien kombinerer innovative egenskaper, omfattende funksjoner og raffinert design. Rogue® 365 med sidebrenner gir en enorm grillopplevelse på liten plass. Utstyrt med lokk i høykvalitets aluminium, to brennere i rustfritt stål, WAVE™ grillrist og et innovativt flammetemmersystem, har de to Rogue® 365- modellene alt du kunne ønske deg. 12,5 kW. 3 brennere. Propan sidebrenner. Kan gjøres om til kullgrill (ekstrautstyr). Grillflate: 51x45 cm. 56 kg.
422112

Gassgrill Rogue 525SBPK Napoleon

Med Rogue® 525 modellene får man et bredt spekter av finesser. 525SBPK har WAVE™ grillrist i porselensbelagt støpejern og propan-sidebrenner med kokeplate for å tilberede saus og annet tilbehør samtidig som hovedmåltidet tilberedes på grillristen. Begge modellene har DUAL-varmefordeler laget av rustfritt stål. Eksklusivt tilbehør: Kullrist som gjør din Napoleon gassgrill om til kullgrill. Elektrisk rotisseriesett for flere grillmuligheter. Styrke: 19,6 kW grill-området: 74 cm x 46 cm (4002 cm²). 4 hovedbrennere. Vekt: 76 kg Kapasitet opptil 15 personer. Sidebrenner.
422113

Gassgrill Rogue 525SIBPSS Napoleon

Med Rogue® 525 modellene får man et bredt spekter av finesser. Modellen 525SIBPSS har WAVE™ grillrist i rustfritt stål og SIZZLE ZONE™ sidebrenner. Begge modellene har DUAL-varmefordeler laget av rustfritt stål. Eksklusivt tilbehør: Kullrist som gjør din Napoleon gassgrill om til kullgrill. Elektrisk rotisseriesett for flere grillmuligheter. Styrke: 19,6 kW.
422117

Gassgrill Rogue 525 special edition Napoleon

Med Rogue® 525 modellene får man et bredt spekter av finesser. På denne Special Edition-utgaven er det både SIZZLE ZONE infrarød sidebrenner + en infrarød bakbrenner og LED-belysningsknapper. Eksklusivt tilbehør: Kullrist som gjør din Napoleon gassgrill om til kullgrill. Elektrisk rotisseriesett for flere grillmuligheter. Effekt: 24,6 kW
422021

Gassgrill Rogue R425SIBPSS Napoleon

Rogue® 425 modellene har et bredt spekter av finesser, for eksempel R425SIBPSS som har grillrist i rustfritt stål og SIZZLE ZONE™ sidebrenner. Du kan til og med bruke sidebrenneren på R425SIBSS for å tilberede saus og annet tilbehør samtidig som hovedmåltidet tilberedes på grillristen i rustfritt stål. Eksklusivt tilbehør: Kullrist som gjør din Napoleon gassgrill om til kullgrill. Elektrisk rotisseriesett for flere grillmuligheter. 13,2 kW.
422022

Gassgrill PRO825 Napoleon

Napoleons Prestige PRO™ 825 med sidebrenner og infrarød bak- og bunnbrennere er vakker og romslig og bekrefter at to hoder er bedre enn et! På utsiden signaliserer et utseende i rustfritt stål en holdbarhet selv mot de hardeste elementene, mens detaljene i krom tilegner luksus. Grilling i mørket er enkelt med de blå NIGHT LIGHT™ - kontrollknappene med SAFETY GLOW™, som skifter til rødt når gassen er påslått. Du trenger aldri mer å bekymre deg for å forlate grillen med gassen påslått. SAFETY GLOW™ har også en ekstra fordel av å vite hvilke brenner som er tent, noe som gjør det lettere å få den perfekte stekeskorpen eller den ideelle indirekte grillingen. Det store hovedgrillhodet har plass nok til å grille for et stort selskap, samtidig som det gir mulighet for mange forskjellige måter å lage mat på. Få en perfekt stekeskorpe ved å svi kjøttet over direkte varme, bak eller stek ved hjelp av indirekte varme, bruk den bakre brenneren til rotisserie-måltider eller du kan til og med forvandle grillen din til en røykeovn ved å benytte røkerøret og den dedikerte brenneren. Sekundærhodet har 2 keramiske infrarøde brennere som når høy varme på sekunder. Dette er ideelt for å få frem restaurantsmak og kvalitet på kjøttet eller for å forberede et raskt måltid for venner. Prestige PRO™ 825 har 2-trinns brenner med reversibelt rist i støpejern. Denne er ideel for å tilberede sauser, sautéer og annettilbehør. Når risten snus blir den til en vugge, perfekt til tilberedning av wok. Opptil 123000 BTU effekt 36 kW