Katalog

Festival AS

Lohnelia 2, N-4642 Søgne
Telefon: +47 38 18 56 00
Faks:     +47 38 18 56 01
E-post:   post@festival.no

Våre merkevarer
Velkommen til Festival AS

Festival AS er en av Norges ledende grossister innen interiør og sesongvarer.
 
Vårt fokus er å levere varer til store og små butikker og nettbutikker over hele landet. Våre ansatte har mange års erfaring med innkjøp, salg og distribusjon av vårt store produktspekter som inneholder ca. 6000 varer. Med godt humør og glimt i øyet setter vi våre kunder i sentrum, og gjør vårt ytterste for å gi best mulig oppfølging og service.

 

 • Napoleon 2017

  Vi er stolte av å kunne presentere griller fra NAPOLEON - kvalitetsgriller utviklet i Canada. Sortimentet består av solide gassgriller, kullgriller, portable gassgriller samt tilbehør. 

  Lenke til katalog

 • Inspirasjon Våren 2017

  Avslapning og ny luksus er sesongens stikkord. Forbrukeren vil og må imponeres for å kjøpe varer. Det er vel gjennomtenkte løsninger og ny inspirasjon som må til for å fenge den moderne forbruker. De ønsker et image som utstråler det gode liv og det å ha god tid.

  Bla i katalogen

 • Inspirasjon Høsten 2016

  Nå er det tid for stillhet, harmoni, anonymitet og mindre skille mellom sesongene. Overeksponering av informasjon skaper motreaksjon i levesettet vårt, noe som gir oss trender med mer harmonisk og rolig uttrykk. Fargepaletten er støvet og avdempet, men samtidig gylden og varm for denne sesongen.

  Bla i katalogen

 • Inspirasjon våren 2016

  Tiden vi lever i er hektisk.
  Vi jobber mye og vi krever fritid med innhold. Avslapping oppleves som luksus. Derfor preges trendene av begrepet enkel kompleksitet. Framtiden er kompleks - løsningen blir det enkle. Fargene er svært viktige denne sesongen samtidig som de er mer avdempet igjen.

  Bla i katalogen

 • Snapper Snø 2015-16

  Snaper Snøfres Sortiment 2015-16
  Våre snøfresere er står klare for å kvitte seg med all snø Moder Jord sender oss i vinter. Alle Snapper fresere monteres i USA med Briggs & Stratton Snow Series motorer som sikrer start helt ned i minus 29 grader.

  Bla i katalogen

 • Inspirasjon høsten 2015

  "Kald årstid - varme farger"
  I høst- og vintersesongen 2015/2016 fokuseres det på enkle rene linjer med nordisk inspirasjon. Vi finner også varme og glød i temaet Adrogyn harmoni, samtidig som det oser høstlig stemning i temaet med de gylne toner.

  Bla i katalogen

Florvåg bakeformer

Festival AS er stolt leverandør av Florvåg, Norges mest kjente bakeformer gjennom mange generasjoner. Florvågformene gir god varmefordeling, bedre stekeskorpe og har svært god slippeffekt. Alle Florvågs produkter kommer i gull og sølv og tilfredsstiller behovene til de ivrigste bakerne og de som baker mye og ofte.

”Vi har aldri brukt bedre bakeformer!” Dampbageriet (1862) Kristiansand.

Se vareutvalget her. Kontakt oss hvis du ønsker å bli forhandler.

Nettbutikk og produktkataloger

Er du forhandler hos oss får du tilgang til vår nettbutikk. Her finner du også oversikt over ditt sortiment.

Kontakt oss for innloggingsopplysninger. 

 

Velkommen Festival AS

Logg inn